2020/02
Publisher:
Marquard Group Hungary Kft.
Page count:
125

Apa

2020 2 - 2020/02

From the content

Bugyiszabály
Lányos (és fiús) apák folyamatos szorongását oldhatja az alábbi praktikus írás. Hogyan vegyük elejét annak, hogy gyerekünket szexuális zaklatás érje? Olvasd el az alábbi cikket, és kiderül, hogy megelőzheted a legrosszabbat.
Online zaklatás
A kiközösítés és a hajhúzkodás ma már tisztára oldschool zaklatási formák. A digitális platformok elterjedésével a bullying él és virul az interneten. Ráadásul ott, névtelenségbe burkolózva sokkal alattomosabb is a jelenség. Íme, az online zaklatási kisokos. Ideje megismerned.
A hibrid, a batár meg a többiek
Megtalálni a tökéletes családi autót 2020-ban sem lesz egyszerű. Most segítünk, hogy képbe kerülj a legfontosabb újdonságokkal.
Rákóczi Feri a jó zsaru
A népszerű tévés-rádiós műsorvezető a legutóbbi választásunkon megnyerte az Év ApáJa díJat – az Ismert Apa kategóriában. Hogy nem véletlenül, az az alábbi interjúból is kiderül. Rákóczi Feri a kevésbé szigorú, laza apa, ugyanakkor érzelmes is. Ráadásul a párkapcsolatába is befektet Jó sok energiát. Viszont az is kiderül az interjúból, hogy az altestével nem érez ízeket.
Apa elszabadul
A fapados repülés miatt egyre népszerűbbek a mikroszabadságok: néhány napra kiszabadulni a verkliből. Ezt érdemes néha a család nélkül, akár egyedül vagy barátokkal tenni. (Aztán, ha a hely tuti, akár visszatérni családostul!) A hatékonyság érdekében a tudatos szervezés itt is rendkívül fontos; ehhez adunk néhány tippet.

Read more
Purchase as a gift

At the cart, select "Purcahse as a gift" and provide the data of the recipient.

Digital
Apa magazin digitális lapszám

995 Ft
795 Ft /issue

All prices are gross prices

Other issues