2024. 2.lapszám
Publisher:
Marquard Group Hungary Kft.
Page count:
269

Joy

2024 2 - 2024. 2.lapszám

From the content

A JOY címlapján Metzker Viki, akinek élete nagy mérföldkőhöz érkezett, a magazinban pedig több mint ezer üzletbe érvényes JOY-napok kupon vár, akár 60% kedvezménnyel! Eláruljuk a legforróbb nyári divat- és szépségtrendeket, és segítünk, hogy útmutatónkkal minden bőrproblémára megtaláld a megoldást. 

Lapszámunkban számtalan olyan témával és személlyel foglalkozunk, akik szószólói annak, hogy igenis szálljanak le a testéről, külsejéről, “molett” alkatáról, “túl nagy” melléről, vagy éppen arról a kérdésről, akar-e gyereket – a súlyunk, “optimális” mellméretünk, és az anyasághoz való hozzáállásunk is mind magánügyek. Elég a kéretlen jó tanácsokból, építően szánt szúrós kritikákból! Egy nőnek 2024-ben éppen elég dolga van azzal, hogy elfogadja és szeresse önmagát, hogy amikor a tükörbe néz, szeresse amit lát, és olyan partnert találjon, aki tiszteli és szereti, megbecsüli ezt a valakit, kívül-belül. Nem, nem szeretnénk hallani a véleményed arról, hogy pontosan mennyit kéne fogynunk, hogy “túl izmos és pasis”-e a karunk a “túlzásba vitt” edzéstől, vagy pont hogy nem elég feszes a hasunk, fenekünk, és nem étkezünk jól. (Egyébként ha szeretnél jó példát rá, hogyan lehet jókat és jól enni, ráadásul édességet is, akkor nézd meg, mit ajánl 4 hazai fitneszinfluenszer a Mit eszem egy nap? mintaétrendjében, vagy tesztünkből derítsd ki, melyik sztár egészséges receptje lesz az új kedvenced.) Címlapsztárunk, Metzker Viki is elmeséli, hogyan jutott el odáig, hogy már nem érdeklik a társadalmi elvárások, miért nem ad akárki véleményére, és milyen immár 18 éve egy férfiak uralta szakmában sikeresen gyökeret ereszteni.

Élsportolókkal, olimpikonokkal is foglalkozunk ebben a lapszámban, és arra is kitérünk, miért kell figyelni az öltözői bántalmazás minden formájára - edzők, maximalista szülők, sőt befolyásos emberek is elfelejtik sajnos olykor, hogy egy sportoló (teste) nem egy gép, nem közkincs, és minden kritika, túlhajszolás, túlzott elvárás komoly, maradandó sebet tud ejteni.

Milyen jó lenne, ha minden kritizáló cikkre, kommentre legalább háromszor annyi pozitív jutna, igazi, szívhez szóló elismerések. Mi, nők arra tudunk figyelni, hogy ezekre a pozitív visszajelzésekre, apró, kedves dicséretekre fektessük a hangsúlyt, mert igenis feldobhatjuk vele valaki napját, illetve önmagunk megszeretésén dolgozzunk – és ezt tanítsuk a lányainknak is.

Read more
Purchase as a gift

At the cart, select "Purcahse as a gift" and provide the data of the recipient.

Digital
Joy magazin digitális lapszám

1 digitális JOY lapszám megvásárlása

1.695 Ft /issue
Print
JOY-NAPOK 2024 tavasz- JOY előfizetés

JOY NAPOK a Magaziner.hu-n is! Most fizess elő 40 % kedvezménnyel és a magazint egy éven keresztül házhoz küldjük!

7.570 Ft
4.542 Ft

All prices are gross prices

Package deals
Éva + Joy Anya-lánya nyomtatott előfizetés

JOY és ÉVA 1 éves nyomtatott magazin előfizetés együtt

12.450 Ft 7.899 Ft

All prices are gross prices

Other issues