2023/2
Publisher:
Plasztika Esztétika Média Kft
Page count:
158

Plasztika Esztétika

2023 2. - 2023/2

From the content

Pro-aging anti-aging helyett
Miért nem tudjuk elfogadni az idő múlását? Miért zavarnak minket a ráncok és miért gondoljuk azt, hogy csak a harminc év alattiaknak lehet releváns mondanivalója a világról?

Sokáig az esztétikai és plasztikai beavatkozások célja a ránctalanság és a tökéletesség volt, mit sem törődve a páciens egyedi karakterével, élethelyzetével. Ma már egy olyan beavatkozást, amely nem veszi tekintetbe az egyéni különbségeket, korszerűtlennek tartanak, ahogy a görcsös megfelelni vágyás is kiment a divatból.

Mi, a Plasztika Esztétika magazinnál az anti-aging helyett a pro-aging mozgalommal értünk egyet: hiszen ki akarná megállítani az időt? Nem az évek számával van bajunk, hanem azzal, ha a belső megélésünk köszönőviszonyban sincs azzal a képpel, amit a tükörben látunk.

Magazinunk őszi számában ezzel a témával a foglalkozunk. Ebben a lapszámban mindent összegyűjtöttünk neked, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd, hogy amikor először állsz majd új külsőddel a tükör előtt, azt érezd, nemcsak a külsőddel vagy elégedettebb, hanem az egész világgal.

De nemcsak azt mutatjuk meg, milyen új, kíméletes és korszerű eljárások segíthetnek abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, hanem azt is megvizsgáljuk, milyen kulturális és pszichés okai lehetnek annak, ha valaki nem akarja elfogadni az idő múlását.

Read more
Purchase as a gift

At the cart, select "Purcahse as a gift" and provide the data of the recipient.

Digital
Plasztika Esztétika magazin - digitális lapszám

890 Ft /issue

All prices are gross prices

Other issues