2010/4
Publisher:
”Kauten Mihály Etnobotanikai és Népigyógyászati” Alapítvány
Page count:
64

Herbáció Magazin

V. 4. - 2010/4

2024/1
Recent issues

XIX. 1. - 2024/1

From the content

Kedves Olvasóink,

a Herbáció és Mennyit Spórolhatok? lapokat kiadó Kauten Mihály Etnobotanikai és Népigyógyászati Közhasznú Alapítvány a következő adóbevallásnál már fogadhatja az 1 százalékos felajánlásokat. A vállalkozóknak 2011. februárban, a munkavállalóknak májusban esedékes adóbevallásakor mindenki felajánlhatja az előző évben befi zetett személyi jövedelemadójának 1 százalékát civil szervezeteknek. Mi is az Önök támogatását szeretnénk kérni ebben. Az adó 1 százalékos felajánlás rendszere azért nagyon jó, mert a támogató úgy támogathat egy civil szervezetet, hogy az neki semmilyen plussz költséggel nem jár: az adót ígyis-úgyis be kell fi zetni, az egy százalékot pedig civil szervezethez irányíthatja az adózó - ha nem teszi, akkor az marad az államkasszában.

Mostani lapszámunk közepében egy kivehető alapítványi mellékletet is találnak, mellyel szeretnénk munkánkat bemutatni olvasóinknak. Itt egy növényes-házipatika összeállítást is közlünk, bízunk benne, hogy mindenki megelégedésre. A leggyakrabban előforduló betegségek, tünetek enyhítésére szolgáló gyógyteake verékekből állítottuk ezt össze.

Idén is örömmel vesszük, ha Karácsonyi ajándékként Herbáció magazin előfizetést, vagy régebbi lapszámainkból összeállított lapcsomagot ajándékoznának Olvasóink szeretteiknek. Előfi zetni kiadónknál rózsaszín utalványon, vagy átutalással is lehet, de bármelyik postán a hírlapos ügyfélszolgálaton is mód van előfi zetni lapunkra. Korábbi lapjainkból összeállítást csak kiadónkon keresztül tudnak rendelni ([email protected], tel.: 0630/437-8900). Ha az előfi zetést ajándéknak szánják, akkor már csak annyi dolguk van, hogy valamelyik elérhetőségünkön jelezzék ezt, és mi egy emléklapot küldünk a megajándékozottnak, feltüntetve az ajándékozó nevét. Így a Karácsonyi ajándék nem csak az ünnepekre szól, hiszen a Herbáció magazinnal negyedévente érkezik majd a postás...

Kellemes Karácsonyt és egy minden eddiginél szebb, boldog új évet kívánunk mindenkinek!

A Kauten Mihály Etnobotanikai és Népigyógyászati Közhasznú Alapítvány munkatársai és a Herbáció Magazin Szerkesztősége

Read more
Purchase as a gift

At the cart, select "Purcahse as a gift" and provide the data of the recipient.

Digital
Herbáció magazin 1 éves digitális előfizetés

3.196 Ft
2.800 Ft
Herbáció magazin digitális lapszám

799 Ft /issue

All prices are gross prices

Other issues