2024/06
Publisher:
Képmás 2002 Kft.
Page count:
100

Képmás magazin

2024 6. - 2024/06

From the content

„Csak boldog sportoló tud jól teljesíteni” – a Képmás magazin címlapján Érdi Mária világ- és Európa-bajnok vitorlázó. A júniusi számban szó esik a munkaalkoholizmusról, arról, miért és hogyan lassítsunk a hétköznapokban vagy miképpen védekezzünk a poratka ellen. Múltidéző írásokat találunk a Duna-parti weekend-városról, vagyis a Rómairól és az első magyar etnográfusnőről. Képes riportot olvashatunk egy máig dolgozó kékfestő dinasztia munkájáról és egy matematikus öthektáros kertjéről, amely mögött komoly filozófia rejlik és a tudomány sem vegyszerekkel van jelen.

Read more
Purchase as a gift

At the cart, select "Purcahse as a gift" and provide the data of the recipient.

Digital
Képmás magazin - digitális lapszám

1.390 Ft
1.050 Ft /issue
Képmás magazin éves digitális előfizetés (10 lapszám)

A digitális előfizetés tartalmazza az aktuális digitális lapszámot és a következő 9 digitális lapszámot. Bankkártya mentésével történő fizetés esetén az előfizetés egy év elteltével automatikusan megújul.

11.180 Ft
9.990 Ft
Képmás magazin éves digitális előfizetés (10 lapszám) + archívum

A digitális előfizetés tartalmazza az aktuális digitális lapszámot és a következő 9 digitális lapszámot, valamint a teljes archívum korlátlan elérését egy éven át. Bankkártya mentésével történő fizetés esetén az előfizetés egy év elteltével automatikusan megújul.

47.700 Ft
19.350 Ft
Print
Képmás magazin éves nyomtatott előfizetés (10 lapszám)

Nem az aktuális, hanem a következő számmal indul és tartalmazza a következő 9 nyomtatott lapszámot a megrendelő címére postázva. Csak belföldi postázásra érvényes. Bankkártya mentésével történő fizetés esetén az előfizetés egy év elteltével automatikusan megújul.

14.800 Ft
12.480 Ft
+ Digital + print
Képmás magazin éves digitális + nyomtatott előfizetés +archívum

A vegyes előfizetés nem az aktuális, hanem a következő számmal indul és tartalmazza a következő 9 nyomtatott lapszámot a megrendelő címére postázva és a 9 digitális lapszámot, valamint a teljes archívum korlátlan elérését egy éven át. A nyomtatott lap előfizetése, csak belföldi postázásra érvényes. Bankkártya mentésével történő fizetés esetén az előfizetés egy év elteltével automatikusan megújul.

62.500 Ft 29.990 Ft
Képmás magazin éves nyomtatott + digitális előfizetés

A vegyes előfizetés nem az aktuális, hanem a következő számmal indul és tartalmazza a következő 9 nyomtatott lapszámot a megrendelő címére postázva és a 9 digitális lapszámot. A nyomtatott lap előfizetése, csak belföldi postázásra érvényes. Bankkártya mentésével történő fizetés esetén az előfizetés egy év elteltével automatikusan megújul.

25.980 Ft 21.000 Ft

All prices are gross prices

Package deals

All prices are gross prices

Other issues